Besked
  • Failed loading XML...
Udskriv

Opdatering fra rochefen/Nye både/Vinterroning


NYE BÅDE


I går holdt Ulrik, Peter og jeg et meget interessant og udbytterigt møde med Thomas Egeskov fra Vejle Yacht Service om bygning af fire inriggere i glasfiber.


Resultatet af mødet blev, at Thomas lånte vores trailer og kørte af sted med Halsnæs og Spar, så de på værftet hurtigst muligt kan gå i gang med at lave forme til bådene.


Vi har truffet aftale med dem om bygning af to fireårers og to toårers inriggere i glasfiber, som bliver bygget efter de allernyeste og mest innovative metoder. Oven i købet vil bådene skrogmæssigt være identiske med de gamle Victor Jensen-både. Indretningen af bådene får vi selv stor indflydelse på, så de bliver mindst lige så praktisk indrettet som de gamle både.


Hvis alt forløber planmæssigt, har vi de to første nye både allerede til foråret og de resterende to både følger efter i løbet af sæsonen.


Ud over disse fire glasfiberbåde er planen, at vi skal have bygget to fireårers og to toårers inriggere i træ. Vi forventer at kunne få bygget en båd af fire bådebyggere, så vi hurtigst muligt vil kunne få leveret alle fire både, forhåbentlig inden eller i hvert fald kort efter sæsonstart.VINTERRONINGEN REDDET


Hundested Roklub har været så flinke at låne os to fine Victor Jensen-både til at ro vinterroning i. Det drejer sig om en fireårers og en toåres, som står på vogne i en container på havnens vinteropbevaringsplads tæt på slæbestedet i havnen.


Peter har bestilt sikkerhedsudstyr i form af redningsveste og øsekar, som vi snarest burde modtage, men hvis I selv medbringer det nødvendige sikkerhedsudstyr, kan I sagtens komme i gang med vinterroningen.


Der hænger nøgler til to containerne (en til kajakker og en til robåde) i grovkøkkenet i klubben. Containerne er blå og står på vinteropbevaringspladsen bag ved Fjordens Cafe/Lago Marine.

Bådene kan sættes i vandet fra havnens slæbested. Det nemmeste er nok at køre dem på vognene hen til slæbestedet og sætte dem i vandet ved håndkraft.


Husk at tage hensyn til andre brugere af slæbestedet og flyt bådvognen, så den ikke står i vejen, kør den eventuelt op i containeren igen. Husk på, at det er lånt grej!


René

Nyt medlem?

P6230029 2Frederiksværk Ro- og Kajakklub er en klub med mange forskellige medlemmer. Det fælles udgangspunkt er dog at vi gerne vil være sammen om at nyde naturoplevelserne på vandet på sikker vis. Uanset om vi ror inrigger/ outrigger eller kajak....eller begge dele.

Læs mere her