Kom og lær at ro KAJAK eller INRIGGER!

FRISK LUFT, GOD MOTION OG MASSER AF GRIN OG HYGGE FOR ALLE ALDRE.

• Få unikke færdigheder gennem et højt uddannet instruktørkorps
  • Godt kammeratskab samt mulighed for klubture i ind- og udland
  • Bliv en del af en helt eventyrlig klub, med mange sociale arrangementer.

Praktisk:

Kursusstart kajak: Juni og inrigger: maj/juni

Pris sommerkursus Kajak, bevis og 1 års medlemskab,kr. 2.450

Pris inrigger: Kursus incl. 1 års medlemskab, kr. 1.600

Link til annonce om kajak her.

Link til annonce om inrigger her.

Kontakt straks:

Dataforordning

Klubbens persondata

Som følge af den nye persondataforordning, der træder i kraft den 25. maj 2018, skal klubben have styr på personoplysninger om medlemmer og de processer i klubben der anvender personoplysninger.

Vi gerne rydde op i klubbens data, mere specifikt data hvor medlemmernes personlige informationer indgår.

Der findes nok utallige lister og regneark i skuffer og gemmer og har du Frederiksværk Ro- og Kajakklub personhenførbare data liggende vil vi bede dig gøre følgende:

Er data relevante at gemme?

Hvis nej, slet dem – hvis ja, send dem til Birte Warming ungdomskontakt@frv-roklub.dk.

I klubben vil et udvalg under bestyrelsen gennemgå de indkomne data og anbringe dem et sikret sted.

De personhenførbare informationer der gemmes, vil selvfølgelig blive stillet til rådighed for de medlemmer der har brug for det, Turledere, Instruktører og Bestyrelsen.

Vil du vide mere kontakter du mig.

M.v.h.

Birte

P6230029 2Frederiksværk Ro- og Kajakklub er en klub med mange forskellige medlemmer. Det fælles udgangspunkt er dog at vi gerne vil være sammen om at nyde naturoplevelserne på vandet på sikker vis. Uanset om vi ror inrigger/ outrigger eller kajak....eller begge dele.