Kom og lær at ro KAJAK eller INRIGGER!

FRISK LUFT, GOD MOTION OG MASSER AF GRIN OG HYGGE FOR ALLE ALDRE.

• Få unikke færdigheder gennem et højt uddannet instruktørkorps
  • Godt kammeratskab samt mulighed for klubture i ind- og udland
  • Bliv en del af en helt eventyrlig klub, med mange sociale arrangementer.

Praktisk:

Kursusstart kajak: Juni og inrigger: maj/juni

Pris sommerkursus Kajak, bevis og 1 års medlemskab,kr. 2.450

Pris inrigger: Kursus incl. 1 års medlemskab, kr. 1.600

Link til annonce om kajak her.

Link til annonce om inrigger her.

Kontakt straks:

Kalder alle rulletosser og tekniknørder!

ENESTÅENDE!!

wilsonDet er det ord man kan bruge om den mulighed vi kan få som klubmedlemmer. Helen Wilson og hendes mand Mark Tozer kommer d. 1. og 2. juli og afholder rulle og teknikkursus for os. Helen er verdenskendt for sin teknik indenfor rul og har udgivet adskillige rullevideoer og hendes mand Mark er BCU 5 Star instruktør. Dette er uden trivl toppen af poppen.
Har du lyst til at se lidt af det Helen kan, så er her et par videoer, hvor hun fortæller om rul og nedenunder kan du se hvad hun selv kan.

Endelig form og pris på kurset, afhænger af antal af deltagere og bliver meldt ud, når vi nærmer os. Endelig tilmelding vil være bindende. Så hvis du vil lære at rulle eller blive endnu bedre (Helens kursus), har lyst til at få en ordentlig portion kunnen indenfor teknik (Marks kursus), så er det NU du skal sætte store kryds i kalenderen til denne enestående mulighed.

P6230029 2Frederiksværk Ro- og Kajakklub er en klub med mange forskellige medlemmer. Det fælles udgangspunkt er dog at vi gerne vil være sammen om at nyde naturoplevelserne på vandet på sikker vis. Uanset om vi ror inrigger/ outrigger eller kajak....eller begge dele.